שנתון
האוניברסיטה העברית בירושלים
פקולטות ובתי ספר
מידע אישי
מידע כללי
הרשמה לקורסים
English
החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה (723)
מסלול ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה (2340)נכון לשנתון:
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
תוכנית הלימודים
שנה א'
לימודי חובה
. קורס זה ניתן ללמוד בשנה א' / ב'
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
71105
כתיבה אקדמית דרך פיתוח חשיבה ביקורתית
2
א' או ב'
0
723
סה"כ נקודות חובה: 2
לימודי חובת בחירה
. קורסי בחירה מומלצים (ניתן ללמוד קורסים נוספים בהתאם לתוכנית הלימודים ועד 3 סדנאות במהלך התואר)
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
71109
תקשורת מדעית
3
א'
723
71123
אובדן ובזבוז מזון
2
א'
723
71128
טכנולוגיה של בירה
2
א'
723
71132
ביולוגיה של חישה כימית
2
א'
723
71138
תכנון ניסויים וסטטיסטיקה לתלמידי מחקר
4
א'
723
71162
נוירוביולוגיה של אכילה
2
ב'
723
71180
נושאים נבחרים בקריוביולוגיה
2
ב'
723
71210
סדנת ביקורת עמיתים
1
א' או ב'
723
71906
סנסורים בחקלאות ומזון
2
א'
723
71907
CBT- כלים לטיפול קוגנטיבי התנהגותי בתזונה
2
ב'
723
71931
אלרגיה ואי סבילות למזון
2
ב'
723
71934
בקרה של דגרדצית החלבון בתא
3
א'
723
71957
תפקיד התזונאי בניתוחים בריאטריים
2
א'
723
71962
טכנולוגיה של חלב
1
א'
723
71969
היבטים מולקולריים של הסינדרום
2
ב'
723
71995
מדיניות תזונה ומזון - פרספקטיבה ישראלית
2
ב'
723
73500
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
3
ב'
723
73517
טכנולוגיה של אפיה
2
ב'
723
73524
אפידמיולוגיה של התזונה
2
ב'
723
73535
תזונה מותאמת אישית- מתיאוריה ליישום
2
ב'
723
73537
כימיה של פחמימות
2
ב'
723
73538
גישות טיפוליות וכלי בסיס תזונתיים לטיפול בילדים נפגעי התעללות והזנחה
2
ב'
723
71136
פרקים נבחרים במבנה ותיפקוד של קולטני GPCR
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71901
ביוכימיה של חלבונים ואנזימים
(לא נלמד השנה)
3
א'
723
71904
אלימות,פתוגנזה ועמידות של מיקרואורגניזמים
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71925
ביוכימיה ופיסיולוגיה של תזונת האדם
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71940
מחלות נאורודגנרטיביות ותזונה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
71941
תזונת החולה במצב קריטי
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73507
נזקי עובשים במזון גלמי ומעובד
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73510
פפטידים במזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73516
פיסיולוגיה של תוספי תזונה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73542
תזונה בגיל המבוגר
(לא נלמד השנה)
3
ב'
723
73546
נוגדי חמצון ורדיקלים חופשיים בביולוגיה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73553
מזון העתיד - היבטים תזונתיים וטכנולוגים
(לא נלמד השנה)
4
ב'
723
73556
קורס קליני לטיפול תזונתי בילדים נפגעי התעללות והזנחה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73558
בקרת שעתוק בתהליכים מטבולים
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73880
דיאטה ים תיכונית – מגנטיקה לבריאות
(לא נלמד השנה)
5
ב'
723
שנה ב'
לימודי חובה
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
71100
עבודת גמר
0
קורס שנתי
0
723
71144
סמינר מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה
1
א'
0
723
סה"כ נקודות חובה: 1
לימודי חובה
. קורס זה ניתן ללמוד בשנה א' / ב'
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
71105
כתיבה אקדמית דרך פיתוח חשיבה ביקורתית
2
א' או ב'
0
723
סה"כ נקודות חובה: 2
לימודי חובת בחירה
. קורסי בחירה מומלצים (ניתן ללמוד קורסים נוספים בהתאם לתוכנית הלימודים ועד 3 סדנאות במהלך התואר)
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
71109
תקשורת מדעית
3
א'
723
71123
אובדן ובזבוז מזון
2
א'
723
71128
טכנולוגיה של בירה
2
א'
723
71132
ביולוגיה של חישה כימית
2
א'
723
71138
תכנון ניסויים וסטטיסטיקה לתלמידי מחקר
4
א'
723
71162
נוירוביולוגיה של אכילה
2
ב'
723
71180
נושאים נבחרים בקריוביולוגיה
2
ב'
723
71210
סדנת ביקורת עמיתים
1
א' או ב'
723
71906
סנסורים בחקלאות ומזון
2
א'
723
71907
CBT- כלים לטיפול קוגנטיבי התנהגותי בתזונה
2
ב'
723
71931
אלרגיה ואי סבילות למזון
2
ב'
723
71934
בקרה של דגרדצית החלבון בתא
3
א'
723
71957
תפקיד התזונאי בניתוחים בריאטריים
2
א'
723
71962
טכנולוגיה של חלב
1
א'
723
71969
היבטים מולקולריים של הסינדרום
2
ב'
723
71995
מדיניות תזונה ומזון - פרספקטיבה ישראלית
2
ב'
723
73500
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
3
ב'
723
73517
טכנולוגיה של אפיה
2
ב'
723
73524
אפידמיולוגיה של התזונה
2
ב'
723
73535
תזונה מותאמת אישית- מתיאוריה ליישום
2
ב'
723
73537
כימיה של פחמימות
2
ב'
723
73538
גישות טיפוליות וכלי בסיס תזונתיים לטיפול בילדים נפגעי התעללות והזנחה
2
ב'
723
71136
פרקים נבחרים במבנה ותיפקוד של קולטני GPCR
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71901
ביוכימיה של חלבונים ואנזימים
(לא נלמד השנה)
3
א'
723
71904
אלימות,פתוגנזה ועמידות של מיקרואורגניזמים
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71925
ביוכימיה ופיסיולוגיה של תזונת האדם
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
71940
מחלות נאורודגנרטיביות ותזונה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
71941
תזונת החולה במצב קריטי
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73507
נזקי עובשים במזון גלמי ומעובד
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73510
פפטידים במזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73516
פיסיולוגיה של תוספי תזונה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73542
תזונה בגיל המבוגר
(לא נלמד השנה)
3
ב'
723
73546
נוגדי חמצון ורדיקלים חופשיים בביולוגיה
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73553
מזון העתיד - היבטים תזונתיים וטכנולוגים
(לא נלמד השנה)
4
ב'
723
73556
קורס קליני לטיפול תזונתי בילדים נפגעי התעללות והזנחה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
723
73558
בקרת שעתוק בתהליכים מטבולים
(לא נלמד השנה)
2
א'
723
73880
דיאטה ים תיכונית – מגנטיקה לבריאות
(לא נלמד השנה)
5
ב'
723
היקף הלימודים במסלול
סה"כ נקודות בחוג ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה
( 723)
מס שנים לתואר
2
סה"כ נ"ז למסלול מינימום
24
האוניברסיטה
לוח שנה אקדמי
דיקנט הסטודנטים
המכינה האוניברסיטאית
הכוון לימודי
חילופי סטודנטים
Moodle
אבני פינה
קורסרה
רשות הספריות
הרשות למחשוב
אגף הביטחון
מעונות
מרכז הנופש
אגודת הסטודנטים
שכר לימוד
נהלים ותקנונים
הרשות לתלמידי מחקר