71962
|
טכנולוגיה של חלב
|
א'
|
1
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71907
|
CBT- כלים לטיפול קוגנטיבי התנהגותי בתזונה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71123
|
אובדן ובזבוז מזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71931
|
אלרגיה ואי סבילות למזון
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73524
|
אפידמיולוגיה של התזונה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71934
|
בקרה של דגרדצית החלבון בתא
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73500
|
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
|
ב'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
73538
|
גישות טיפוליות וכלי בסיס תזונתיים לטיפול בילדים נפגעי התעללות והזנחה
|
ב'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
71969
|
היבטים מולקולריים של הסינדרום
|
ב'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
73517
|
טכנולוגיה של אפיה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71128
|
טכנולוגיה של בירה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73537
|
כימיה של פחמימות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71995
|
מדיניות תזונה ומזון - פרספקטיבה ישראלית
|
ב'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
71162
|
נוירוביולוגיה של אכילה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71180
|
נושאים נבחרים בקריוביולוגיה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71144
|
סמינר מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה
|
א'
|
1
|
סמינריון
|
פרטי הקורס
|
71112
|
סמינר עיוני
|
קורס שנתי
|
0
|
מטלה
|
פרטי הקורס
|
71906
|
סנסורים בחקלאות ומזון
|
א'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
73535
|
תזונה מותאמת אישית- מתיאוריה ליישום
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71957
|
תפקיד התזונאי בניתוחים בריאטריים
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|