שנתון
האוניברסיטה העברית בירושלים
פקולטות ובתי ספר
מידע אישי
מידע כללי
הרשמה לקורסים
English
החוג לביוכימיה ומדעי המזון (722)
מסלול ביוכימיה ומדעי המזון - לא מחקרי (2241)נכון לשנתון:
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
תוכנית הלימודים
שנה א'
לימודי חובה
עליך ללמוד קורס אחד מבין השניים
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
סה"כ נקודות חובה: 0
לימודי חובת בחירה
חובה על התלמיד בחוג ללמוד לפחות 20 נ"ז מבין הקורסים המוצעים
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
71121
סוגיות נבחרות באפיגנטיקה
2
ב'
722
71962
סדנה טכנולוגיה של חלב
1
א'
722
76629
תכנות מתמטי במאטלב לכימיה
3
א' או ב'
722
71119
מסלולי העברת סיגנל תוך תאי
(לא נלמד השנה)
3
ב'
722
71162
נוירוביולוגיה של אכילה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71908
ביופילמים בתעשיית המזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71931
אלרגיה ואי סבילות למזון
(לא נלמד השנה)
2
א'
722
73500
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
(לא נלמד השנה)
3
א'
722
73510
פפטידים במזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
73517
טכנולוגיה של אפיה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
שנה ב'
לימודי חובה
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
71000
עבודת גמר עיונית
0
קורס שנתי
0
722
71112
סמינר עיוני
0
קורס שנתי
0
722
סה"כ נקודות חובה: 0
לימודי חובת בחירה
חובה על התלמיד בחוג ללמוד לפחות 20 נ"ז מבין הקורסים המוצעים
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
71121
סוגיות נבחרות באפיגנטיקה
2
ב'
722
71962
סדנה טכנולוגיה של חלב
1
א'
722
76629
תכנות מתמטי במאטלב לכימיה
3
א' או ב'
722
71119
מסלולי העברת סיגנל תוך תאי
(לא נלמד השנה)
3
ב'
722
71162
נוירוביולוגיה של אכילה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71908
ביופילמים בתעשיית המזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71931
אלרגיה ואי סבילות למזון
(לא נלמד השנה)
2
א'
722
73500
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
(לא נלמד השנה)
3
א'
722
73510
פפטידים במזון
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
73517
טכנולוגיה של אפיה
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
האוניברסיטה
לוח שנה אקדמי
דיקנט הסטודנטים
המכינה האוניברסיטאית
הכוון לימודי
חילופי סטודנטים
Moodle
אבני פינה
קורסרה
רשות הספריות
הרשות למחשוב
אגף הביטחון
מעונות
מרכז הנופש
אגודת הסטודנטים
שכר לימוד
נהלים ותקנונים
הרשות לתלמידי מחקר