שנתון
האוניברסיטה העברית בירושלים
פקולטות ובתי ספר
מידע אישי
מידע כללי
הרשמה לקורסים
English
החוג לביוכימיה ומדעי המזון (722)
מסלול ביוכימיה ומדעי המזון ואגרו-אינפורמטיקה (2522)נכון לשנתון:
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
תוכנית הלימודים
שנה א'
לימודי חובה
להלן טבלת קורסי חובה המדגימה מהלך אופטימאלי של לימודים בחוג. חריגה מרצף לימודים מומלץ המתפרס על פני שישה סמסטרים, עלולה לשבש את מהלך הלימודים הסדיר ואף להיות כרוכה בהוצאות נוספות .
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
71007
חדו"א I
7
א'
0
722
71013
מבוא לסטטיסטיקה ותכנון ניסויים
6
ב'
0
722
71031
פיזיקה א' (מורחב)
6
א'
0
722
71032
פיזיקה ב (מורחב)
6
ב'
0
722
71044
ביולוגיה של הצמח
2
ב'
0
722
71066
עקרונות בכימיה אורגנית א'
3
א'
0
722
71067
עקרונות בכימיה אורגנית ב'
4
ב'
0
722
71073
מעבדה בעקרונות הכימיה
2
א'
0
722
71074
עקרונות הכימיה
7
א'
0
722
71078
ביולוגיה של התא
3.5
א'
0
722
71137
תכנות בסיסי בפייתון
3
א' או ב'
0
7725
71445
מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
2
ב'
0
722
71745
חדו"א II לכלכלנים
4
ב'
0
7725
סה"כ נקודות חובה: 55.5
שנה ב'
לימודי חובה
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
עד שנה
קורס יסוד
שיוך לחוג
65212
אנטומיה ופיזיולוגיה של האדם
6
א'
0
722
65214
תזונת האדם
4
ב'
0
722
71012
יסודות הגנטיקה
5
א'
0
722
71024
כימיה פיזיקלית
4
א'
0
722
71056
מיקרוביולוגיה כללית
4
ב'
0
722
71065
מבוא לביולוגיה מולקולרית
3
א'
0
722
71080
ביוכימיה
5
א'
0
722
71081
מעבדה בביוכימיה
2
א' או ב'
0
722
71251
מבוא להיסטוריה ולפילוסופיה של המדע
2
ב'
0
722
71428
אנליזה של מזון
2
א'
0
722
71429
מעבדה בכימיה ואנליזה של מזון
3
ב'
0
722
71430
כימיה וביוכימיה של מזון
3
ב'
0
722
71739
משוואות דפרנציאליות שמושיות
2
ב'
0
7725
71747
אלגברה ליניארית א'
3
א'
0
7725
71748
אלגברה לינארית ב'
3
ב'
0
7725
סה"כ נקודות חובה: 51
לימודי חובת בחירה
. יש לבחור 9 נ"ז מרשימה זו
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
71017
תכנות מתמטי במאטלב
3
ב'
7725
71437
ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית
3
ב'
7725
71911
אקולוגיה של צמחים
3
ב'
7725
וגם
יש לבחור 8.5 נ"ז
מספר הקורס
שם הקורס
נקודות זכות
סמסטר
שיוך לחוג
65125
אנדוקרינולוגיה של האדם
2
ב'
722
65324
נוירואנדוקרינולוגיה של תזונת האדם
2
ב'
722
65648
תזונת האדם - מיקרונוטריינטים
4
ב'
722
71034
גנטיקה מולקולרית
3
ב'
722
71069
אחסון פירות וירקות
2
ב'
722
71123
אובדן ובזבוז מזון
2
א'
722
71260
תרגיל מחקר
8
קורס שנתי
722
71427
מעבדה במיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
3
ב'
722
71437
ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית
3
ב'
722
71439
תעשיות מזון
2
א'
722
71447
סוגיות נבחרות בניהול פרוייקטים
2
א'
722
71448
תרגיל בניהול מיזם בתעשייה
4
ב'
722
71450
מעבדה בחישת מזון
2.5
א'
722
71450
מעבדה בחישת מזון
2.5
א'
722
71459
ניהול איכות בתעשיית המזון
3
א'
722
71472
חקיקה ותקינה למזון
2
א'
722
71473
היבטים של קיימות במזון
2
א'
722
71476
היבטים מולקולרים בביוטכנולוגיה של מזון
2
ב'
722
71479
אופקים חדשניים במחקר מזון ותזונה
2
א'
722
71479
אופקים חדשניים במחקר מזון ותזונה
2
א'
722
71908
ביופילמים בתעשיית המזון
2
ב'
722
71962
סדנה טכנולוגיה של חלב
1
א'
722
73517
טכנולוגיה של אפיה
2
ב'
722
71414
ביוכימיה של פחמימות
(לא נלמד השנה)
3
ב'
722
71431
ייננות
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71438
אריזת מזון בעידן החדש
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71440
טכנולוגיה של בשר
(לא נלמד השנה)
2
ב'
722
71455
טכנולוגיה של פרי הדר ומוצריו
(לא נלמד השנה)
3
א'
722
71461
פיתוח מוצרי מזון חדשים
(לא נלמד השנה)
4
ב'
722
71470
כימיה של המטבח
(לא נלמד השנה)
1
א'
722
71901
ביוכימיה של חלבונים ואנזימים
(לא נלמד השנה)
3
א'
722
האוניברסיטה
לוח שנה אקדמי
דיקנט הסטודנטים
המכינה האוניברסיטאית
הכוון לימודי
חילופי סטודנטים
Moodle
אבני פינה
קורסרה
רשות הספריות
הרשות למחשוב
אגף הביטחון
מעונות
מרכז הנופש
אגודת הסטודנטים
שכר לימוד
נהלים ותקנונים
הרשות לתלמידי מחקר