תואר בוגר
65544
|
מבוא להכשרה מעשית בתעשיית האירוח
|
קורס שנתי
|
3
|
עבודה מעשית
|
פרטי הקורס
|
65539
|
ניהול ארועים ומסעדות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65528
|
סדנת מנהלים בתיירות
|
א'
|
1
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
65537
|
שפה ותרבות צרפתית
|
קורס שנתי
|
4
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65502
|
תורת היין
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65529
|
תורת המזון ואומנות הבישול
|
א'
|
5
|
שעור ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
|