71123
|
אובדן ובזבוז מזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73523
|
אינטראקציה בין תזונה להתבטאות גנטית
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73524
|
אפידמיולוגיה של התזונה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71934
|
בקרה של דגרדצית החלבון בתא
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71172
|
הבסיס להפרעות אכילה
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73550
|
הגישות החדשות להתמודדות עם השמנה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73537
|
כימיה של פחמימות(סדנה)
|
ב'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
71940
|
מחלות נאורודגנרטיביות ותזונה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73546
|
נוגדי חמצון ורדיקלים חופשיים בביולוגיה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73507
|
נזקי עובשים במזון גלמי ומעובד
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71962
|
סדנה טכנולוגיה של חלב
|
א'
|
1
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
71144
|
סמינר מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה
|
א'
|
1
|
סמינריון
|
פרטי הקורס
|
71112
|
סמינר עיוני
|
קורס שנתי
|
0
|
מטלה
|
פרטי הקורס
|
73516
|
פיסיולוגיה של תוספי תזונה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71136
|
פרקים נבחרים במבנה ותיפקוד של קולטני GPCR
|
ב'
|
2
|
שעור ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
73542
|
תזונה בגיל המבוגר
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71941
|
תזונת החולה במצב קריטי
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73508
|
תזונת ילדים
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|