71479
|
אופקים חדשניים במחקר מזון ותזונה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71069
|
אחסון פירות וירקות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71428
|
אנליזה של מזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71438
|
אריזת מזון בעידן החדש
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71437
|
ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית
|
ב'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71080
|
ביוכימיה
|
א'
|
5
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71079
|
ביוכימיה למדעי החקלאות
|
ב'
|
5
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71404
|
בשר מתורבת ותחליפי בשר מהצומח
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71476
|
היבטים מולקולרים בביוטכנולוגיה של מזון
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71473
|
היבטים של קיימות במזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71472
|
חקיקה ותקינה למזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71454
|
טכנולוגיה של מזון
|
ב'
|
4
|
שעור, תרגיל ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
71434
|
יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון א'
|
א'
|
4
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71435
|
יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון ב'
|
ב'
|
4
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71431
|
ייננות
|
ב'
|
2
|
שעור ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
71478
|
יסודות בטוקסיקולוגיה ופרמקולוגיה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71430
|
כימיה וביוכימיה של מזון
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71445
|
מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71413
|
מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71077
|
מעבדה בביוכימיה
|
ב'
|
2
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71081
|
מעבדה בביוכימיה
|
א'
|
2
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71450
|
מעבדה בחישת מזון
|
א'
|
2.5
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71429
|
מעבדה בכימיה ואנליזה של מזון
|
ב'
|
3
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71427
|
מעבדה במיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
|
ב'
|
3
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71073
|
מעבדה בעקרונות הכימיה
|
א'
|
2
|
מעבדה
|
פרטי הקורס
|
71451
|
מתודולוגיה של חישת מזון
|
א'
|
1
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71459
|
ניהול איכות בתעשיית המזון
|
א'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71447
|
סוגיות נבחרות בניהול פרוייקטים
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71422
|
סוגיות נבחרות בניהול פרויקטים בתעשיית החקלאות והסביבה
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71443
|
סמינריון במדעי המזון
|
ב'
|
1
|
מטלה
|
פרטי הקורס
|
71066
|
עקרונות בכימיה אורגנית א'
|
א'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71067
|
עקרונות בכימיה אורגנית ב'
|
ב'
|
4
|
שעור, תרגיל ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
71074
|
עקרונות הכימיה
|
א'
|
7
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71433
|
פולימרים ויישומיהם לתעשיית המזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71461
|
פיתוח מוצרי מזון חדשים
|
ב'
|
4
|
שעור ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
71436
|
פרוסמינר במזון ותזונה
|
א'
|
1
|
מטלה
|
פרטי הקורס
|
71453
|
תכונות פיזיקליות של מזונות
|
א'
|
4
|
שעור, תרגיל ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
71439
|
תעשיות מזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71448
|
תרגיל בניהול מיזם בתעשייה
|
ב'
|
4
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71425
|
תרגיל בניהול מיזם בתעשיית החקלאות והסביבה
|
ב'
|
4
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|