65540
|
ארגון המלון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65501
|
דיני תיירות
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65507
|
התנהגות ארגונית
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65504
|
יזמות אינטרנטית
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65503
|
יסודות מדעי ההתנהגות
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65516
|
כימיה מבואות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65544
|
מבוא להכשרה מעשית בתעשיית האירוח
|
א'
|
3
|
עבודה מעשית
|
פרטי הקורס
|
65520
|
מבוא לחקר ביצועים
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65512
|
מבוא לתעשיית התיירות
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65506
|
מינהל שירותי אירוח
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65533
|
ניהול אסטרטגי
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65539
|
ניהול ארועים ומסעדות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65525
|
ניהול וביקורת מערכות מזון ומשקאות
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65519
|
ניהול מערכות הזנה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65508
|
ניהול משאבי אנוש
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65541
|
ניהול תעופתי וסוכנויות נסיעות
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65528
|
סדנת מנהלים בתיירות
|
א'
|
1
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
65524
|
עקרונות הביוכימיה והביולוגיה של התא
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65531
|
פרקים בדיאטטיקה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65514
|
שיווק, במלונאות ובתיירות
|
ב'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65537
|
שפה ותרבות צרפתית
|
קורס שנתי
|
4
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65502
|
תורת היין
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65529
|
תורת המזון ואומנות הבישול
|
א'
|
5
|
שעור ומעבדה
|
פרטי הקורס
|
65510
|
תזונה ופיזיולוגיה - מבואות
|
א'
|
4
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65534
|
תיירות עירונית וכפרית
|
א'
|
3
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
65543
|
תפעול המלון
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|