71907
|
CBT- כלים לטיפול קוגנטיבי התנהגותי בתזונה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71123
|
אובדן ובזבוז מזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71931
|
אלרגיה ואי סבילות למזון
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71925
|
ביוכימיה ופיסיולוגיה של תזונת האדם
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71908
|
ביופילמים בתעשיית המזון
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
73500
|
גורמי סיכון במזון ומערכת ההפרשה
|
א'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
73517
|
טכנולוגיה של אפיה
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71943
|
מאמץ גופני - פיזיולוגיה ותזונה
|
א'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
71119
|
מסלולי העברת סיגנל תוך תאי
|
ב'
|
3
|
שעור ותרגיל
|
פרטי הקורס
|
73507
|
נזקי עובשים במזון גלמי ומעובד
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71962
|
סדנה טכנולוגיה של חלב
|
א'
|
1
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
73535
|
סדנת תזונה מותאמת אישית- מתיאוריה ליישום
|
א'
|
2
|
סדנה
|
פרטי הקורס
|
71144
|
סמינר מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה
|
א'
|
1
|
סמינריון
|
פרטי הקורס
|
71112
|
סמינר עיוני
|
קורס שנתי
|
0
|
מטלה
|
פרטי הקורס
|
73510
|
פפטידים במזון
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71178
|
ציטולוגיה אבחנתית
|
ב'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|
71957
|
תפקיד התזונאי בניתוחים בריאטריים
|
א'
|
2
|
שעור
|
פרטי הקורס
|